Menu

Wszystko ze świni...
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Pieczeń soute ze schabu
  • Sakiewki Mnicha (faszerowane mięsem)
  • Rolada schabowa nadziewana pieczarkami
  • Golonko po bawarsku
  • Kotlet ze schabu z szynką i serem
  • Żeberka opiekane na kapuście
  • Kotlet po królewsku (z pieczarkami i serem)
  • Karczek pieczony w sosie własnym
  • Pieczeń Boryny (polędwica w borowikach)
  • Schab po staropolsku (pieczony z kością)
  • Kotlet Zbója (schab z jajkiem i cebulką)
  • Stek w sosie z zielonego pieprzu
  • Rolada szlachecka (rolada z polędwicy)
Kuchnia Staropolska...
  • Gołąbki pieczone z sosem pomidorowym
  • Bigos myśliwski
  • Pieczeń z jagnięciny
  • Udżce płonące (pieczone z kością)
  • Prosię pieczone z kaszą
  • Decha mięs wieprzowych (golonki, żeberka, karczek)
  • Comber z jelenia
  • Dzik pieczony z warzywami
  • Pieczeń z sarniny z sosem żurawinowym
  • Micha pierogów
Wszystko z ptactwa...
  • Filet z indyka z żyrwainą
  • Kotlet de volaille (w akompaniamencie sosu czosnkowego)
  • Roladki drobiowe opiekane
  • Faszerowana pierś z kurczaka
  • Filet faszerowany grzybami i żołtym serem
  • Udko panierowane
  • Szaszłyki drobiowe
  • Pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu
  • Chrupiące kęski z kurczaka
  • Opiekane skrzydełka (kentaki)
Zupy....
  • Rosół z kur wielu
  • Krem z porów z groszkiem ptysiowym
  • Barszcz z uszkami
  • Barszcz Ukraiński
  • Zupa serowo - cebulowa
  • Żurek pani Kasi w razowiaku
  • Grochówka dla leniucha
  • Krem z zielonego groszku i brukselki
  • Krem z pieczarek z grzankami
  • Kapuśniak
  • Krem z borowików
  • Zupa gulaszowa
  • Bogracz
  • Beff-Strogonow
  • Krupnik Staropolski
  • Grochówka wojskowa
Przystawki zimna płyta...
  • Befsztyk tatarski
  • Deska serów
  • Kajzerki faszerowane mięsem mielonym
  • Pomidory faszerowane
  • Pierożańce
  • Faszerowane pieczarki pod pierzynką
  • Roladki z kurczaka ze szpinakiem
  • Kurczak w cieście na dzikim ryżu
  • Taca wędlin
  • Babeczki rozmaitości(babeczki faszerowane)
  • Deser Camembert na razowiaku
  • Tymbaliki drobiowe
  • Bakłażany faszerowane
  • Koreczki z bekonu ze śliwkami
  • Polędwiczki w galarecie
  • Krewetki w awokado
  • Gazpacho
  • Koreczki śledziowe
  • Ptysie faszerowane kurczakiem curry
Desery...
  • Fantazja szarlotkowa
  • Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
  • Deser lodowy z adwokatem
  • Serniczek na zimno
  • Puchar owocowy z galaretką i bitą śmietaną
  • Tiramisu
  • Deser z truskawkami
  • Torcik galaretkowy
  • Krem cytrynowy z mascarpone
  • Panna Cotta
  • Crem Brulee
  • Wiśnie pod kruszonką z imbirową nutą
  • Mus  czekoladowy z polewą truskawkową
Dodatki i atrakcje weselne....
  • Zestaw grillowy (ustawiamy na zewnątrz wraz z obsługą)
  • Stół wiejski (wyroby tradycyjne i baryłka samogonu)
  • Fontanna czekoladowa
  • Fontanna alkoholowa
  • Beczka piwa lanego
  • Stół szwedzki
  • Stól z rybami

Ponadto....

  • Pokaz sztucznych ognii
  • Balony z konfetti
  • Gościnniki dla gości weselnych
  • Przewozy samochodami do ślubu
  • Przewozy autokarowe gości
  • Orkiestra i kamerzyści
  • Didżeje i oprawa muzyczna
  • Dekoracje sal weselnych i kościołów
Wędliny...
  • Polędwica pieczona
  • Szynka pieczona
  • Szynka wędzona tradycyjnie
  • Kiełbasa swojska
  • Kiełbasa szynkowa
  • Boczek wędzony
  • Boczek pieczony faszerowany czosnkiem
  • Kaszanka
  • Salceson wiejski
  • Pasztet tradycyjny
  • Pasztet zapiekany z jajkiem
  • Rolada faszerowana mięsem mielonym
  • Schab pieczony z brzoskwiniami
  • Rolada z bekonu
  • Kabanosy wieprzowe
  • Zające pieczone z kminkiem
  • Pieczeń Rzymska
Hotel w Starym Kinie
Organizacja wesel Lubaczów